Topul celor mai buni provideri de jocuri de cazino

 Furnizori populari de software pentru cazinouri


Cazinourile online moderne sunt aproape de nerecunoscut față de cele care existau în primele zile ale jocurilor de noroc online. Dacă ați jucat vreodată la unele dintre primele cazinouri online, atunci veți ști exact ce ne referim, dar dacă ați jucat doar mai recent, atunci veți fi familiarizați doar cu cazinourile de înaltă calitate din ziua de azi.


Adevărul este că software-ul folosit de cazinourile online în zilele noastre este mult mai avansat decât înainte. Tehnologia a evoluat evident, ceea ce a dus la îmbunătățiri ale imaginilor și audio, plus că au existat și o serie de inovații. Jocul și experiența generală sunt mult mai bune și există și o varietate mai mare de jocuri din care puteți alege.


Unul dintre motivele principale pentru care software-ul pentru cazinouri s-a îmbunătățit atât de mult este că este, în general, dezvoltat de companii specializate în jocuri de noroc, mai degrabă decât de cazinourile în sine. Unele cazinouri își dezvoltă în continuare propriul software, cunoscut sub numele de software proprietar, dar majoritatea folosesc furnizori terți. Unii dintre ei folosesc un singur furnizor, în timp ce majoritatea folosesc doi sau mai mulți pentru a oferi clienților o gamă diversă de jocuri.


În această secțiune, am oferit detalii despre toți furnizorii importanți de software de cazinou și despre jocurile pe care aceștia au de oferit. Puteți găsi o scurtă prezentare generală a fiecăruia dintre acestea mai jos și am enumerat și o serie de alți furnizori. Există, de asemenea, câteva informații despre diferitele tipuri de software disponibile, împreună cu răspunsuri la unele întrebări frecvente oferite.


Principalii furnizori de software pentru cazinouri


Jocuri în timp real

Real Time Gaming, cunoscută de obicei ca doar RTG, este o companie care a intrat foarte devreme în boom-ul jocurilor de noroc online. S-au format în 1998, în statul american Georgia, înainte de a-și muta baza în Costa Rica. RTG a dezvoltat un număr mare de jocuri, iar gama lor de sloturi este deosebit de populară. În plus, sunt de fapt una dintre cele mai mari companii care furnizează cazinouri online care se confruntă cu SUA.


Playtech

Playtech este un jucător important în industria jocurilor de noroc online. Ei operează rețeaua de succes iPoker, precum și furnizează un număr mare de cazinouri online cu jocuri. Selecția de jocuri pe care le-au dezvoltat este foarte diversă, dar probabil că sunt cel mai bine cunoscute pentru gama lor incredibilă de sloturi. Una dintre cele mai cunoscute serii de jocuri slot se bazează pe personajele de la Marvel Comics.


Microgaming

Această companie și-a început viața deținând și exploatând un cazinou online, încă din primele zile ale jocurilor de noroc online. În consecință, Microgaming a trecut în furnizarea altor cazinouri cu software, inclusiv o suită impresionantă de jocuri. Ei au dezvoltat un număr mare de jocuri de-a lungul anilor și continuă să producă în mod regulat jocuri inovatoare și unice până în prezent.


Net Entertainment

Net Entertainment, denumită adesea NetEnt, are o adevărată poveste de succes. Compania a fost înființată în 1996 de un important operator de cazinouri terestre din Scandinavia și de atunci a crescut constant. Gama lor largă de jocuri, care este compusă în principal din sloturi, este acum disponibilă pe multe dintre cele mai mari și mai cunoscute site-uri de jocuri de noroc din întreaga lume.


Tehnologia internațională de jocuri

International Gaming Technology, sau IGT, este în industria jocurilor de noroc de mulți ani. Înființată în 1971, compania a început să furnizeze mașini de jocuri pentru locații terestre. Ei au dezvoltat, de asemenea, instrumente pentru managementul jucătorilor, înainte de a se diversifica în continuare în jocurile online. Aceasta este o companie imensă care furnizează multe site-uri cu software.


Amaya Gaming

Stars Group (fostă Amaya Gaming) este unul dintre cei mai importanți designeri de software pentru jocuri la nivel global. Ei dețin nume de marcă binecunoscute, cum ar fi Pokerstars, Pokerstars Casino și BetStars. Principalul lor activ este Pokerstars, cea mai mare sală de poker de pe internet. Aceștia operează în 17 jurisdicții și sunt una dintre cele mai puternice companii de jocuri de noroc licențiate


Evolution Gaming

Evolution Gaming este un specialist de top în furnizarea de jocuri de cazinou cu dealer live. Compania a fost fondată abia acum câțiva ani, dar a câștigat rapid niște contracte mari cu mari operatori. Cererea pentru serviciile lor a fost în curând în creștere, iar acum își furnizează jocurile live către o gamă largă de site-uri de jocuri de noroc. Au fost unul dintre primii care au oferit jocuri live pe mobil.


WMS (Williams Interactive)

WMS Industries datează de câteva decenii, până în anii 1940. Au fost implicați în industria pinball-ului pe atunci și de atunci au continuat să fie implicați într-o formă de jocuri de noroc. Compania a dezvoltat mai multe jocuri video populare în anii 1980 și 1990 și a înființat recent Williams Interactive ca subsidiară pentru a se concentra pe jocurile de noroc online.


Betsoft

Betsoft produce unele dintre cele mai avansate jocuri de cazinou găsite astăzi pe internet. Ei furnizează un număr de operatori și sunt cunoscuți în special pentru grafica și animația 3D incredibilă care sunt prezentate în mod obișnuit în jocurile lor. Jocurile lor de sloturi sunt cu adevărat inovatoare și dezvoltă, de asemenea, o gamă de video poker și jocuri de masă.


NextGen Gaming

Dacă ați jucat multe jocuri de sloturi online, atunci există șanse foarte mari să fi jucat cel puțin unul dezvoltat de NextGen Gaming. Înființată în 1999, această companie sa extins într-un ritm rapid și în curând a furnizat mai multe cazinouri online. Ei au dezvoltat sute de jocuri diferite, câștigând mai multe premii din industrie pe parcurs.


Alți furnizori de software pentru cazinouri


Există o mulțime de alți furnizori de software pentru cazinouri în plus față de cei enumerați mai sus. Mai jos sunt câteva dintre cele mai notabile. Unele dintre acestea sunt, de asemenea, companii mari, doar că nu sunt la fel de utilizate pe scară largă precum cele majore, în timp ce altele sunt operațiuni mult mai mici. Toate oferă niște jocuri de bună calitate și vom adăuga informații suplimentare despre ele în viitorul apropiat.


Aristocrat Gaming

Rival Gaming

Wizard Gaming

NuWorks

Bally Technologies

Big Time Gaming

Electracade

Play’N Go

Tehnologia Euro Games

Thunderkick

Novomatic

Jocuri realiste


Tipuri de software de cazinou


Software-ul de cazinou online poate fi clasificat pe scară largă după format. Există patru formate principale de software de cazinou, care sunt enumerate mai jos.


Descărcați software

Software de redare instantanee

Software mobil

Software pentru cazinou live


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tipuri de bonusuri fără depunere din Cazino

Cele mai tari cazinouri online din străinătate

Top cele mai bune cazinouri online din România