Tipuri de bonusuri fără depunere din Cazino

Bonusurile fără depunere fac parte din programul de loialitate al cazinoului virtual, care este destinat în primul rând începătorilor. Potrivit specialiștilor serviciului, cele mai comune bonusuri fără depunere sunt anunțate, astfel încât începătorii se înregistrează și primesc cadouri de bun venit. Nu sunt necesare bonusuri de depunere pentru ca noul jucător să exerseze testarea jocului la cazinou fără a face bani. Reumplerea contului imediat după înregistrare alertează unii jucători și plasarea pariurilor pe fonduri virtuale într-un mod demo nu este întotdeauna interesantă.


Pentru a primi un bonus fără depunere, trebuie să vă înregistrați într-un cazinou virtual și să furnizați și să vă confirmați informațiile de contact. Aceasta include numărul de telefon mobil și adresa de e-mail. Dacă un jucător refuză să confirme informațiile de contact, nu i se va acorda un bonus. Desigur, cazinoului i se acordă dreptul de a utiliza informațiile de contact în scopuri de marketing. Jucătorul însuși îi dă permisiunea de a trimite reclame prin SMS și e-mail.


Tipuri de bonusuri fără depunere


Bun venit - credit în contul bonus sau rotiri gratuite.

Cadouri de sărbători - de ziua jucătorului, de Anul Nou, de 8 martie și de alte date importante. Pentru a primi un premiu, de obicei trebuie să contactați un suport al cazinoului virtual, să introduceți un cod promoțional și să acceptați un bonus în contul dvs. Cadourile pot necesita pariere, dar uneori sunt oferite fără.

Pentru a primi nivelul următor în programul de fidelitate și statutul VIP.

Pentru invitarea unui prieten la cazinoul virtual.


Nu confundați jocul în modul demo cu un joc bonus fără depunere. Când jucătorul joacă pentru un bonus fără depunere, are opțiunea de a face profit și de a-l retrage din cazinou. Dacă jucați în modul demo, nu există o astfel de șansă. Nu există o singură senzație pentru un jucător - sentimente de entuziasm.


Dar nu idealizați bonusurile de depunere, acestea au dezavantaje semnificative:


Banii trebuie recuperați - este necesar să se îndeplinească cerințele de pariere. De foarte multe ori miza este de zece ori depozitul. Cazinourile virtuale fac practic impracticabile condițiile de retragere a premiului, astfel încât puțini pot retrage bani reali din clubul de jocuri.

Sumă mică - Cazinourile virtuale oferă rareori sume mari de bani, chiar dacă nu depun. De obicei vorbim de una sau două mii de ruble, iar atunci când dau rotiri gratuite, numărul lor depășește foarte rar 100 de rotiri gratuite de la tobe.

Limitarea sumei de retragere a unui câștig - chiar dacă un jucător reușește să câștige o sumă mare de bani folosind un bonus fără depunere, este puțin probabil să le obțină pe toate. De obicei sunt stabilite limite de plată, care în cele mai multe cazuri sunt egale cu valoarea nedepozitului.

Nu există nicio garanție că cel puțin o parte din bonus poate fi pariată și plătită.


Reguli de acumulare, pariuri, retrageri de fonduri


Pentru fiecare ofertă specială din cazinoul virtual există o serie de reguli obligatorii. Jucătorii cinstiți pot urma cu ușurință aceste instrucțiuni. Cele mai importante reguli sunt să fii major, să ai un singur cont într-un cazinou virtual. Uneori este necesară o depunere înainte de a retrage fonduri. Poate exista și o listă de jocuri în care bonusul nu poate fi recuperat.


Este necesară o depunere înainte de retragerea câștigurilor, astfel încât cazinoul să se asigure că persoana reală joacă cu un portofel electronic real sau cu un card bancar. Aceste reguli se referă la necesitatea combaterii fraudei și a prevenirii spălării banilor.


Ce este un pariu

Pe lângă faptul că i se oferă un bonus fără depunere, acesta precizează de obicei condițiile care trebuie îndeplinite pentru a-l retrage. Cel mai adesea miza este dată ca multiplicator, de ex. B. x10. Dacă suma bonusului fără depunere este de 100 USD și miza este x10, trebuie să plasați pariuri de cel puțin 1.000 USD pentru a fi eligibil pentru a retrage câștigurile. Uneori se pun restricții asupra ratei maxime, precum și asupra listei de jocuri în care sunt permise pariurile.


Cum să vă revendicați bonusul fără depunere la un cazinou online


Când căutați să profitați de codurile bonus fără depunere, trebuie să vă asigurați că urmați corect toți pașii pentru a vă revendica bonusul.


Următorii pași sunt un ghid general despre cum să utilizați codul dvs. de bonus fără depunere pentru a vă asigura că obțineți bonusul fără depunere atunci când vă înscrieți la un cazinou online:



Înregistrați-vă pentru un cont nou la cazinoul online ales, un proces care include de obicei furnizarea unei adrese de e-mail, a unui nume de utilizator unic și a unei parole.


În timpul acestui proces, introduceți codul dvs. de bonus fără depunere care vi se cere


Dacă site-ul nu vă solicită codul și este necesar un cod bonus pentru a activa bonusul fără depunere, accesați secțiunea „bonus” a site-ului cazinoului online.


Introdu codul aici pentru a solicita bonusul fără depunere


Odată ce v-ați înscris și ați solicitat bonusul fără depunere, fondurile vor fi transferate în bankroll-ul dvs. în intervalul de timp specificat în termenii și condițiile ofertei.


Dacă site-ul nu vă solicită să introduceți un cod, bonusul fără depunere va fi de obicei plasat direct în contul dvs. în primele minute de la crearea contului.


Comentarii

  1. Salutări tuturor! Dacă sunteți în căutarea unei platforme fiabile și interesante pentru a juca sloturi, vă recomand să acordați atenție la weiss sloturi . Aici am găsit un număr foarte mare de sloturi interesante, care m-au uimit prin varietatea și calitatea lor. Programul de bonusuri, de asemenea, nu m-a lăsat indiferent. Mult noroc pe acest site minunat!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cele mai tari cazinouri online din străinătate

Top cele mai bune cazinouri online din România