Totul despre depunerile din cazino și cum să gestionezi finanțele

 Diferite tipuri de metode de plată

Una dintre cele mai importante caracteristici la care se uită majoritatea jucătorilor este capacitatea de a face depozite într-un mod rapid, ușor și sigur.


Multe cazinouri online și case de pariuri sportive oferă diverse metode de depunere și retragere.


Unii furnizori vă permit să depuneți doar printr-o anumită metodă de plată, în timp ce alții vă permit să vă retrageți câștigurile prin metoda de depunere aleasă. Și de cele mai multe ori, puteți retrage bani doar prin aceeași metodă pe care ați folosit-o pentru depunere.


Cu toate soiurile pe care le oferă cazinourile online, opțiunile de depunere și retragere pot fi puțin dificil de navigat.


Acestea fiind spuse, pentru a vă ajuta să alegeți metoda de plată care se potrivește nevoilor dvs. particulare, am creat un ghid cuprinzător cu cele mai bune metode de plată pentru jocurile de noroc online.


1. Carduri de credit și de debit


Această metodă de plată este cea mai populară din întreaga lume, în special în Europa și Statele Unite. Este principala metodă de plată în Franța (52%), Marea Britanie (49%), Belgia (47%) și Spania (36%).


În plus, cazinourile online și casele de pariuri sportive acceptă în general Visa, MasterCard și/sau Maestro.


Avantajul principal al folosirii cardurilor de credit și/sau de debit este accesibilitatea acestuia. Asta pentru că practic oricine poate solicita un card de credit/debit și îl poate folosi în întreaga lume.


Cu toate acestea, principalul lor dezavantaj este că un număr tot mai mare de bănci nu acceptă plăți pentru jocuri de noroc online.


Această practică este exclusiv la discreția băncii emitente, deoarece fiecare bancă are propria sa politică internă care guvernează tranzacțiile de jocuri de noroc online.


Și recent, furnizorii de carduri de credit au făcut obiectul unor reglementări stricte care decurg din utilizarea lor ca metodă de plată a cazinoului online.


Vom discuta despre aceste evoluții recente mai târziu în acest articol.


2. Portofele electronice


Portofelele electronice sunt în creștere în adoptare. De asemenea, sunt pregătiți să preia cota de piață a metodelor de plată a cazinourilor online datorită ușurinței lor de utilizare și retragere (mai puțin de 24 de ore).


Cu toate acestea, unul dintre dezavantajele sale cheie este că majoritatea portofelelor electronice percep taxe de tranzacție. Trebuie remarcat faptul că aceste taxe sunt în general minime și sunt compensate de programele de loialitate pe care le oferă furnizorii de portofel electronic.


În prezent, PayPal este cel mai popular portofel electronic la nivel mondial, cu peste 200 de milioane de utilizatori activi în America de Nord și Europa.


Cele mai populare portofele electronice în afară de PayPal includ:


Paysafecard

Un furnizor de portofel electronic cunoscut pentru securitatea sa. Jucătorii pot folosi acest card preplătit cu vouchere care au un cod PIN unic de 16 numere. Acum este deținut de Skrill (cunoscut anterior ca Moneybookers).


Skrill

Skrill este o opțiune populară de portofel electronic care este reglementată și guvernată de legea britanică și funcționează la fel ca PayPal. Puteți să vă încărcați contul online și să îl utilizați pentru a finanța depuneri și retrageri de cazinou online. Este disponibil în aproape orice țară.


Neteller

La fel ca Skrill, Neteller este un portofel electronic care a fost furnizorul principal de plăți pentru jocuri de noroc online, dar de atunci a scăzut din cauza numărului tot mai mare de opțiuni de plată disponibile.


Cu toate acestea, rămâne o metodă populară care este acceptată aproape peste tot. Puteți depune așa cum ați face cu PayPal și puteți retrage rapid fie folosind cardul Net+, fie transferând soldul în contul dvs. bancar.


EcoPayz

Acesta este un alt portofel electronic securizat care devine din ce în ce mai popular în zilele noastre. Caracteristica sa ecoAccount permite jucătorilor să efectueze toate tranzacțiile lor de cazinou online la un singur punct final.


3. Carduri preplătite și vouchere


Paysafecard

Este cel mai important card preplătit în domeniul jocurilor de noroc online, în special pentru Marea Britanie și Europa.


Aproape fiecare cazinou online îl acceptă ca metodă de plată datorită securității sale ridicate (spre deosebire de plata directă cu cardul de credit/debit) și taxelor sale minime.


Paysafecard nu este disponibil în Statele Unite. Cu toate acestea, puteți cumpăra unul într-o altă locație și puteți depune bani în el electronic. Acest lucru ar permite cetățenilor americani să joace într-un cazinou care acceptă această metodă de plată.


EcoPayz


EcoPayz oferă și un card preplătit cu ecoCard. EcoCard funcționează la fel ca și Paysafecard în ceea ce privește gestionarea depunerilor și retragerilor online din nenumărate locații din întreaga lume.


4. Transferuri bancare


Majoritatea operatorilor și caselor de pariuri iGaming acceptă transferurile bancare ca una dintre metodele lor principale de plată. Ele sunt văzute ca o metodă sigură de plată de către cazinourile online datorită cerințelor lor stricte.


De exemplu, transferurile bancare sunt supuse unor proceduri KYC (cunoaște-ți clientul) mai stricte pentru a reduce posibilele riscuri de spălare a banilor sau alte riscuri legate de KYC pentru toate părțile implicate în tranzacțiile de cazinou online.


Cu toate acestea, procedurile KYC necesită adesea timp; prin urmare, această metodă de plată durează aproximativ șapte zile. Un alt dezavantaj este că comisioanele bancare pentru transferurile bancare pot varia în funcție de suma depusă sau retrasă.


Din acest motiv, această metodă de plată este mai răspândită în țările în care metodele de plată online mai ușoare și mai rapide nu sunt la fel de disponibile.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tipuri de bonusuri fără depunere din Cazino

Cele mai tari cazinouri online din străinătate

Top cele mai bune cazinouri online din România