Topul celor mai tari jocuri de cazino online gratuite

 

Te-ai întrebat cum să găsești cele mai bune jocuri pentru a juca la un cazinou?


Acesta este cel mai bun loc pentru a afla asta. Vă vom oferi o listă cu cele mai populare jocuri de cazinou pe care le puteți juca la un cazinou cu depunere minimă de 5 EUR sau un cazinou cu depunere de 5 dolari.


Iată lista: 


1. Blackjack clasic


Blackjackul clasic este un joc care necesită ca un jucător să aibă abilitățile necesare pentru a câștiga în joc. Este ușor de jucat și are reguli simple. Jocul este rapid și continuă să se schimbe. Tot ce trebuie să faci este să învingi dealer-ul la o mână de 21.


2. Sloturi video


Jocurile de sloturi sunt atât de distractive de jucat. În acest joc, jucătorul se bucură de caracteristici excelente, cum ar fi o grafică uimitoare și teme interesante. Oricât de distractiv este de jucat, are și plăți mari.


3. Sloturi clasice


Jocurile clasice de sloturi sunt foarte asemănătoare cu sloturile video. Principalele diferențe includ numărul de role și linii de plată. Acesta are mai puțin decât slotul video, dar este la fel de distractiv ca celălalt. Cel mai bun lucru la sloturile clasice este simplitatea și suma mică a investiției. Când vine vorba de câștiguri la aparatele de slot online, acesta este propriul meu grup preferat de strategii de sloturi.


4. Ruleta


Acesta este un joc de masă pe care oricine îl poate învăța. Jucătorul pune jetoane pe masă pentru a paria, iar dealerul învârte roata. Oriunde aterizează mingea, pariurile care corespund devin câștigătoare însă nu uitați de jocul responsabil.


5. Blackjack european


Acest joc nu este atât de diferit de clasicul blackjack. Este răspândită printre jucătorii care joacă blackjack perfect. Regulile sunt la fel de accesibile, iar recompensele la fel de bune. Dealerul primește o singură carte cu fața în sus pe oferta inițială. Nu există cărți de gol în acest joc.


6. Poker cu 3 cărți

Acesta trebuie să fie cel mai popular joc de poker din întreaga lume. Jocul încearcă să facă ce este mai bun cu doar trei cărți. Este un joc foarte ușor de învățat.


7. Baccarat


Baccarat este un joc de masă popular care se referă la a determina a cui mână este suficient de aproape de valoarea nouă. Jocul poate fi găsit în fiecare cazinou în care intri.


8. Craps


Jucătorii din acest joc pot arunca ei înșiși zarurile și pot câștiga cu doar două etape de joc. Acest joc de zaruri este cel mai bine cotat. Avantajul casei este, de asemenea, corect, iar jucătorii își pot paria pe persoana care trage zarurile.


9. Pai Gow Poker


Jocul despre care vorbim aici este o combinație între jocul de poker american și jocul chinezesc Pai Gow. În acest joc, joci împotriva cazinoului și nu împotriva altor jucători. Sarcina ta în joc este să încerci să faci cele mai bune mâini de poker cu 5 și 2 mâini cu cele șapte cărți cu care ești tratat.


10. Keno


În jocul Keno, primești o carte numerotată de la 1 la 80, iar treaba ta este să selectezi 20 de numere și să pariezi. Reprezentantul cazinoului alege mai târziu și strigă 20 de numere aleatoriu, iar dacă ale tale sunt chemate, câștigi.


11. Roata Norocului


Acest joc este un joc de masă. Ceea ce faci în joc este să pariezi pe unul dintre simbolurile de pe masă. Simbolurile sunt de obicei 6. Cineva învârte roata, iar când se oprește, pariurile care au fost plasate pe simbolurile pe care se oprește, câștigă.


12. Bingo


În jocul Bingo, primești cărți cu o matrice de 5×5, iar fiecare coloană este reprezentată de literele B-I-N-G-O. Încercați să potriviți numerele care au fost selectate aleatoriu cu cele de pe cărțile dvs. Câștigătorul este de obicei cel care formează primul model liniar.


13. Carribean Stud Poker


Iată un alt joc care se joacă împotriva casei. Pentru acest joc, ai nevoie de o strategie pentru a putea prospera în joc. Este mai bine să exersați suficient de bine înainte de a vă miza toți banii.


14. Carduri răzuibile


Pentru aceste tipuri de jocuri, joci zgâriind cardul pentru a dezvălui premiul cărții. Jucătorii câștigă instantaneu recompensa care apare atunci când zgâriești cardul. Acesta este un joc care nu necesită nicio abilitate.


15. Jocuri de loterie


Acestea depind și de noroc. Majoritatea oamenilor joacă aceste jocuri atunci când simt că șansele lor sunt mari. Pentru jocurile de loterie, jucătorii selectează numere și speră că numerele alese aleatoriu se vor potrivi cu cele de pe biletele pe care le dețin.


16. Video poker


În acest joc, un jucător va pune monede în aparatul de video poker și va paria. Jucătorul primește apoi cinci cărți de tratat. Ei pot schimba cărțile dacă simt că nu doresc ca cele afișate. Odată ce jucătorul este mulțumit de cărțile sale, cărțile finale apar pe ecran. Dacă este mâna câștigătoare, jucătorul este plătit.


17. Ultimate Texas Hold’em


Acest joc este bazat pe poker. Jocul este cel mai bine cotat în cazinouri. În afară de faptul că este ușor de jucat, este și foarte distractiv. Jucătorii joacă împotriva dealerului. Cărțile date jucătorului sunt șapte, dar doar 5 alcătuiesc mâna lor.


18. Lasă-l să călărească


Un alt joc bazat pe poker este acesta. Jucătorul pariază pe o mână cu trei cărți proprii și două cărți comunitare. Este unul dintre jocurile populare din cazinouri.


19. Ruleta franceză


În acest joc, există multe modalități de a plasa pariuri. Puteți să pariați fie pe un singur număr, fie pe un grup de numere. Implică să învârți roata și să speri că norocul cade asupra ta. Jocul este atât de distractiv.


20. Joker Poker


Dacă sunteți un vizitator obișnuit al cazinoului, trebuie să fi jucat joker poker. Jocul este ca orice alt joc de poker, doar că are o carte suplimentară, care este cartea wild joker. Aceasta înseamnă că șansele de a obține o mână mai bună sunt foarte mari.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tipuri de bonusuri fără depunere din Cazino

Cele mai tari cazinouri online din străinătate

Top cele mai bune cazinouri online din România